Ανακοίνωση Μαθημάτων:

Το τμήματα Νοεμβρίου δε θα πραγματοποιηθεί λόγω χαμηλής συμμετοχής. Επόμενο τμήμα Φεβρουάριος 2019.

Ελευθερες θεσεις τμημάτων

Σεμινάριο Αρχαρίων Φεβρουάριος 2019
Σεμινάριο Αρχαρίων Μάρτιος 2019

20

20

Τρίτη, Νοέμβριος 12, 2019
Text Size

Όροι συμμετοχής στα μαθήματα

Προϋποθέσεις συμμετοχής στα σεμινάρια γνώσης

Δηλώσεις συμμετοχής

Ο αριθμός μετεχόντων περιορίζεται στα 20 άτομα ανά τμήμα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα επεξεργάζονται σύμφωνα με τη σειρά παραλαβής τους.

 

Παροχές

Τα σεμινάρια γνώσης παρέχονται επί πληρωμή. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής αναλαμβάνει ο ίδιος ο μετέχων. Περαιτέρω έξοδα δεν υπάρχουν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο θα λάβετε κατόπιν της επιτυχούς εγγραφής σας.

 

Επιβεβαίωση συμμετοχής

Για την κατοχύρωση της θέσης συμμετοχής, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να καταβάλει το 50€ ως προκαταβολή των διδάκτρων σε έναν απο τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας.

Για κάθε περίοδο εκπαίδευσης ορίζεται ημερομηνία και ώρες κατα τις οποίες είναι απαραίτητο για τους συμμετέχοντες να προσέλθουν στα γραφεία μας για επιβεβαίωση της εγγραφής τους και για παροχή οδηγιών. Σε περίπτωση μεγάλης απόστασης απο τον τόπο διοργάνωσης των σεμιναρίων, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί μας.

 

Ακύρωση

Διατηρούμε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα ακύρωσης, ειδικά εάν δεν υπάρχουν αρκετές δηλώσεις συμμετοχής. Οι ακυρώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποστέλλονται έγκαιρα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Οδηγίες ασφάλειας

Οι υπεύθυνοι του σεμιναρίου είναι αρμόδιοι για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας. Στους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες του υπεύθυνου του σεμιναρίου περί ασφαλείας και προβλεπόμενης διαδικασίας αντιμετώπισης έκτακτων περιπτώσεων. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις υποδείξεις των εκπαιδευτών, οι μαθητές απομακρύνονται απο το χώρο της πρακτικής για τη δική τους ασφάλεια.

 

Ευθύνη

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ή ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, ΖΗΜΙΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑΣ Ή ΚΛΟΠΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ. ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ Ή ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ.

 

Αποθήκευση δεδομένων

Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις προϊόντων) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων.

Ανάκληση των παραπάνω είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επιστροφή Χρημάτων

  • Επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή εφόσον ο ενδιαφερόμενος ενημερώσει 14 ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων.
  • Επιστρέφεται το 50% της προκαταβολής και το 100% των υπόλοιπων διδάκτρων.
  • Σε περιπτώσεις πρόωρης διακοπής της παρακολούθησης, δεν επιστρέφεται προκαταβολή, παρα μόνο το ποσόν που αναλογεί στα μη-τελεσθέντα μαθήματα.

Διατηρούμε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα τροποποιήσεων των όρων συμμετοχής.

Μελισσοκομος γινεσαι...

5 διαθέσιμα σεμινάρια για να μπεις κι εσύ στον κόσμο της μελισσοκομίας. Ζήσε την εμπειρία της κυψέλης και βγάλε το δικό σου μέλι

Περισσότερα+

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Ένα μικρό φωτογραφικό δείγμα απο τη δική μας μελισσοκομία...όπως θα τη δείτε και τη θα βιώσετε κι εσείς στα πρακτικά μαθήματα.

Περισσότερα+

Προσφορα γνωσης...

Απο το 2010 μέσα απο την ιστοσελίδα www.EllinikoMeli.gr παρέχουμε γνώσεις και συμβουλές σε νέους μελισσοκόμους και ανοίγουμε νέους ορίζοντες για τους παλαιότερους.

Περισσότερα+

Εκπαιδευτικά βίντεο

Θα βρείτε πολλά απο τα βίντεο που έχουμε δημιουργήσει κατα καιρούς στο κανάλι μας στο Youtube

Περισσότερα+

join_online

Παρακολουθήστε σεμινάρια μελισσοκομίας τώρα και

online μέσω διαδικτύου

με το χαμηλότερο κόστος και τις πιο πλήρεις δυνατότητες επικοινωνίας

Κάνε την αίτηση συμμετοχής εδώ