Ανακοίνωση Μαθημάτων:

Το τμήματα Νοεμβρίου δε θα πραγματοποιηθεί λόγω χαμηλής συμμετοχής. Επόμενο τμήμα Φεβρουάριος 2019.

Τρίτη, Νοέμβριος 12, 2019
Text Size

Διαθέσιμα τμήματα για σεμινάρια μελισσοκομίας

Για να καλύψουμε πλήρως τη μεγάλη γκάμα ενδιαφερομένων για τα μαθήματα μελισσοκομίας, επιλέξαμε τη διοργάνωση τριών διαφορετικών κατηγοριών:

  • Τα τακτικά μαθήματα αρχαρίων διαρκούν ένα μήνα, θα περιλαμβάνουν δύο τρίωρες συναντήσεις ανα εβδομάδα και μία 3ωρη πρακτική εκπαίδευση κάθε σαββατοκύριακο και θα αφορούν τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο, που δεν έχουν δικά τους μελίσσια, και που ενδεχομένως (όχι απαραίτητα) έχουν κάποιες βασικές θεωρητικές γνώσεις.
  • Τα τακτικά μαθήματα προχωρημένων διαρκούν ένα μήνα, θα περιλαμβάνουν δύο τρίωρες συναντήσεις ανα εβδομάδα και μία 3ωρη πρακτική εκπαίδευση κάθε σαββατοκύριακο και θα αφορούν τους ενδιαφερόμενους που έχουν κάνει τα πρώτα βήματα στη μελισσοκομία, κατέχουν λίγα μελισσοσμήνη και επιθυμούν να εντρυφήσουν ακόμα περισσότερο στο επάγγελμα ή το χόμπι του μελισσοκόμου. Θεωρείται δεδομένη η γνώση βασικών θεωρητικών στοιχείων ώστε να μπορεί το τμήμα να προχωράει ομαλά.
  • Επίσης θα διοργανώνονται και ταχύρυθμες εκπαιδεύσεις 1 εβδομάδας που θα περιλαμβάνουν δύο τρίωρα(3) θεωρητικά μαθήματα και μια πρακτική εκπαίδευση μέσα στο σαββατοκύριακο.
  • Περιστασιακά θα διοργανώνονται ολιγόωρα σεμινάρια με συγκεκριμένη θεματολογία, όπως ασθένειες, βασιλοτροφία, εντατική παραγωγή, βασιλικός πολτός, κ.α. Τα σεμινάρια αυτά θα ανακοινώνονται και στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Λεπτομέρειες:

Στα τακτικά τμήματα θα δίδεται βιβλίο με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και επιπλέον σημειώσεις από ελληνικά ή ξενόγλωσσα δημοσιεύματα σε θέματα μελισσοκομίας.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα διεξάγονται σε αίθουσα διδασκαλίας με χρήση σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού, με σημειώσεις και οργάνωση.

Τα πρακτικά μαθήματα θα γίνονται σε οργανωμένο μελισσοκομείο εντός Αττικής, θα περιλαμβάνουν πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων (εφόσον το επιθυμούν) σε βασικές μελισσοκομικές εργασίες και θα γίνεται και μια μορφή αξιολόγησης εκ μέρους των εκπαιδευτών – μελισσοκόμων.

join_online

Παρακολουθήστε σεμινάρια μελισσοκομίας τώρα και

online μέσω διαδικτύου

με το χαμηλότερο κόστος και τις πιο πλήρεις δυνατότητες επικοινωνίας

Κάνε την αίτηση συμμετοχής εδώ