Ανακοίνωση Μαθημάτων:

Το τμήματα Νοεμβρίου δε θα πραγματοποιηθεί λόγω χαμηλής συμμετοχής. Επόμενο τμήμα Φεβρουάριος 2019.

Τετάρτη, Νοέμβριος 13, 2019
Text Size

Σεμινάριο μελισσοκομίας μέσω διαδικτύου

Σεμινάρια μελισσοκομίας μέσω internet

Γενικές πληροφορίες

 • Η παρακολούθηση είναι απλή και χρειάζεται να έχει πραγματοποιηθεί εγγραφή.
 • Η live μετάδοση των σεμιναρίων θα γίνεται από το χώρο οπου πραγματοποιούνται και τα υπόλοιπα σεμινάρια μελισσοκομίας (Σίφνου 19 - Αγία Βαρβάρα).
 • Η εγγραφή γίνεται μια φορά και αφορά το σύνολο των σεμιναρίων, συνολικής διάρκειας 6 ωρών
 • Για την εγγραφή ο ενδιαφερόμενος δηλώνει τα στοιχεία του στη φόρμα συμμετοχής. Στη συνέχεια για την κατοχύρωση της θέσης απαιτείται η κατάθεση του συνολικού ποσού (αντίθετα στα άλλα σεμινάρια απαιτείται μόνο προκαταβολή). Μετά την επαλήθευση της προκαταβολής, του αποστέλλεται e-mail αποδοχής και οδηγίες.
 • Διάρκεια εγγραφής-πρόσβασης: Κάθε ενδιαφερόμενος που έχει κάνει εγγραφή στα σεμινάρια για το 2013, θα μπορεί να κάνει Είσοδο για να παρακολουθήσει τις live μεταδόσεις, καθώς και για να παρακολουθήσει σε επανάληψη κάποιο σεμινάριο και να δει τις σημειώσεις των σεμιναρίων και τις γραπτές απαντήσεις στις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν.
 • Μετάδοση: Εκτός από την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα της ζωντανής μετάδοσης, οι μελισσοκόμοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε σεμινάριο σε επανάληψη μέσω διαδικτύου.
 • Ερωτήσεις: Στη διάρκεια κάθε σεμιναρίου θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων από τους μελισσοκόμους που το παρακολουθούν (chat). Στα τελευταία 30' κάθε σεμιναρίου, οι ερωτήσεις θα μπορούν να απαντηθούν live από τους εισηγητές, ενώ οι απαντήσεις των υπολοίπων ερωτήσεων  θα αναρτώνται την ίδια, ή τις επόμενες ημέρες, στον αντίστοιχο «χώρο» του site www.μελισσοκομος.gr
 • Πιστοποίηση συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης εντύπως στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής.

Κόστος συμμετοχής:

60€ + ΦΠΑ

Διαδικασία εγγραφής:

 1. Συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής
 2. Κατάθεση του συνολικού ποσού σε ένα από τους λογαριασμούς που θα εμφανιστούν στην οθόνη σας μετά τη συμπλήρωση της αίτησης.
 3. Αποστολή αποδεικτικού κατάθεσης με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 4. Επιβεβαιώση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά και αποστολή οδηγιών για τη διαδικασία.

join_online

Παρακολουθήστε σεμινάρια μελισσοκομίας τώρα και

online μέσω διαδικτύου

με το χαμηλότερο κόστος και τις πιο πλήρεις δυνατότητες επικοινωνίας

Κάνε την αίτηση συμμετοχής εδώ