Ανακοίνωση Μαθημάτων:

Το τμήματα Νοεμβρίου δε θα πραγματοποιηθεί λόγω χαμηλής συμμετοχής. Επόμενο τμήμα Φεβρουάριος 2019.

Τρίτη, Νοέμβριος 12, 2019
Text Size

Ιωάννης Τζιάσιος

Ονομάζομαι Ιωάννης Τζιάσιος και είμαι προγραμματιστής και μελισσοκόμος.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα οπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο έχοντας παράλληλα παρακολουθήσει την ειδικότητα του εκπαιδευτικού. Τα τελευταία 16 χρόνια (απο 9 ετών) ασχολούμαι με τη μελισσοκομία και την οικογενειακή επιχείρηση. Έχω ολοκληρώσει τα σεμινάρια του Ι.Γ.Ε. και τα τελευταία δύο χρόνια συμμετέχω στα μαθήματα κάνοντας διαλέξεις στο επαγγελματικό τμήμα μελισσοκομίας.

Έχοντας ειδικότητα στις νέες τεχνολογίες, δημιούργησα το 2010 την ιστοσελίδα www.EllinikoMeli.gr την οποία διαχειρίζομαι αποκλειστικά. Η μελισσοκομία για μένα είναι μια διέξοδος στη φύση, μακριά απο το άγχος της αστικής εργασίας.

Στα μαθήματα μελισσοκομίας θα σας βοηθήσω να κατανοήσετε το σύνθετο κόσμο της μέλισσας και να αγαπήσετε το επάγγελμα του μελισσοκόμου

Μελισσοκομος γινεσαι...

5 διαθέσιμα σεμινάρια για να μπεις κι εσύ στον κόσμο της μελισσοκομίας. Ζήσε την εμπειρία της κυψέλης και βγάλε το δικό σου μέλι

Περισσότερα+

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

Ένα μικρό φωτογραφικό δείγμα απο τη δική μας μελισσοκομία...όπως θα τη δείτε και τη θα βιώσετε κι εσείς στα πρακτικά μαθήματα.

Περισσότερα+

Προσφορα γνωσης...

Απο το 2010 μέσα απο την ιστοσελίδα www.EllinikoMeli.gr παρέχουμε γνώσεις και συμβουλές σε νέους μελισσοκόμους και ανοίγουμε νέους ορίζοντες για τους παλαιότερους.

Περισσότερα+

Εκπαιδευτικά βίντεο

Θα βρείτε πολλά απο τα βίντεο που έχουμε δημιουργήσει κατα καιρούς στο κανάλι μας στο Youtube

Περισσότερα+

join_online

Παρακολουθήστε σεμινάρια μελισσοκομίας τώρα και

online μέσω διαδικτύου

με το χαμηλότερο κόστος και τις πιο πλήρεις δυνατότητες επικοινωνίας

Κάνε την αίτηση συμμετοχής εδώ