Ανακοίνωση Μαθημάτων:

Το τμήματα Νοεμβρίου δε θα πραγματοποιηθεί λόγω χαμηλής συμμετοχής. Επόμενο τμήμα Φεβρουάριος 2019.

Κυριακή, Δεκέμβριος 15, 2019
Text Size

Γιατί να κάνω μαθήματα μελισσοκομίας σε εσάς και να μην δοκιμάσω μόνος μου;


omada_melissokomon_se_mathima

  • Τα μαθήματα μελισσοκομίας θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις μέλισσες κάτω από την επίβλεψη έμπειρων μελισσοκόμων που θα σε καθοδηγήσουν με ασφάλεια στα πρώτα σου βήματα.
  • Θα μπορέσεις να αποκτήσεις τις πρώτες σου εμπειρίες απο την πρακτική μελισσοκομία πριν δαπανήσεις χρήματα σε κυψέλες και μελίσσια που εν τέλει μπορεί να μη σε γεμίζουν πραγματικά.
  • Θα αποκτήσεις ένα μεγάλο φάσμα γνώσεων (θεωρητικών και πρακτικών) για τη σύγχρονη μελισσοκομία, γνώσεις που θα κάνουν το νέο ξεκίνημα πολύ ευκολότερο.
  • Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο οτι οσοι ξεκίνησαν να ασχολούνται με τη μελισσοκομία χωρίς την παρακολούθηση μαθημάτων ή την επίβλεψη έμπειρου μελισσοκόμου, αναγκάστηκαν να αγοράσουν πολλές φορές μελίσσια λόγω συνεχόμενων απωλειών απο ασθένειες ή πείνα. Οι λανθασμένοι χειρισμοί κοστίζουν πολύ περισσότερο απο όσο φαντάζεται κανείς.
  • Μας γνωρίζετε προσωπικά, μας ξέρετε μέσα απο τη δουλειά μας και βρισκόμαστε δίπλα σας σε όλα τα δύσκολα βήματα σας. Είμαστε εκπαιδευτές κι όχι απλά διοργανωτές, κάνουμε μαθήματα με όλη τη σημασία της λέξης κι όχι απλή μετάδοση τυποποιημένων γνώσεων απο βιβλία.
  • Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα μπορείτε με αυτοπεποίθηση να αγοράσετε τα πρώτα σας μελίσσια, χωρίς φόβο και δισταγμούς.
  • Με πείρα 15 ετών πάνω στη μελισσοκομία και την εκπαίδευση.

Ελάτε να κάνουμε μαζί τα πρώτα βήματα στο δρόμο της μελισσοκομίας

join_online

Παρακολουθήστε σεμινάρια μελισσοκομίας τώρα και

online μέσω διαδικτύου

με το χαμηλότερο κόστος και τις πιο πλήρεις δυνατότητες επικοινωνίας

Κάνε την αίτηση συμμετοχής εδώ